VISIE | Architectuur in elke millimeter


“Ik vind het belangrijk dat mensen zich prettig voelen in hun huis of werkruimte. Ik wil graag dat het past en klopt; dat is mijn belangrijkste drijfveer.” Tanja Weber is architect en meubelontwerper, en het gezicht achter WEBERontwerpt. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring in het vak.

Van kast of keuken tot dakopbouw, uitbouw, lichtadvies of een nieuw gebouw; Tanja is in staat wensen en ideeën om te zetten in een passende ruimtelijke oplossing. “Denk na over wat je wilt bereiken, vraag ik mijn opdrachtgevers. Denk vooral in mogelijkheden, er blijkt vaak meer te kunnen dan je denkt.”

De ontwerpen van WEBERontwerpt kenmerken zich door veel licht en ruimte, aandacht voor zichtlijnen en tot in de millimeter doordachte details. “Ik vind dat een ontwerp zowel functioneel als mooi moet zijn. Ruimtes moeten logisch ingedeeld zijn en vooral goed aanvoelen. Voldoende licht, goede zichtlijnen en de juiste materialen zijn essentieel. Een ontwerp moet kloppen.”
Tanja gaat graag met haar opdrachtgevers om de tafel zitten om in de samenwerking tot het beste resultaat te komen. “Ik stel kritische vragen, reik ideeën aan en stuur bij waar nodig. Ik vind het belangrijk dat de oplossing past bij budget en smaak. De opdrachtgever moet zich goed voelen bij het ontwerp.”

FOLLOW:

  WEBERontwerpt | Treek 54 | 3524 TB Utrecht | +31 (0)6 15183869 | info@weberontwerpt.nl ARCHITECTUUR + INTERIEUR